top of page

"Mørkt og sexy fra Kjærleik. Loddefjordbølgen vil ingen ende ta, men dette er det mest spennende på lenge!"

- Audiobalsam

"An admirably crafted slice of electropop"

- Scandipop

"Årets sterkeste låt så langt innen norsk urban/soul" - Bergensmagasinet

"Deilig naivt psykedelisk, proppet med gode vibber og boblende solgul sommerstemning egnet til å tine enhver desemberfrossen nordboerkropp"

- Deichman Musikkbloggen

"Eventyrlig debutsingel fra nytt Fyllingsdalen-talent"

- Utetrend

"Heftig elektropop som Ladytron og andre i bransjen kunne vært stolte av"

- Deichman Musikkbloggen

"Ukas Urørt: Et poetisk, dystert og intelligent tilskudd til den norske hiphop-scenen"

- NRK P3

"“Dangerous” produced by Kjærleik is one of those addictive Pop songs that get stuck in your mind easily" - Electrowow

"Hitverkstedet Bergen Songs; I tre dager har noen av landets fremste artister, låtskrivere og produsenter vært samlet på et gammelt verft i Bergen for å lage den neste store hiten"

- NRK

"Låten handler om fremmedfrykt og tilhørighet, visualisert med en video der over 50 mennesker – de fleste tilknyttet byens musikkmiljø – deler samme heis, og samme behov for å understreke budskapet om at størst av alt er kjærligheten"

- Bergensmagasinet

"Kaste Terningen er en mørk låt som plasserer seg et sted i gråsonen mellom Jonas V og Kobe sine dystre, destruktive linjer og fraseringer. En sterk debut fra en duo som jeg håper og tror klarer å følge opp"

- NMHD

"P3 Urørt mener: Pokal fra Loddefjord spiller eklektisk poprock med drabantby-attityde og bygdesjarm. Med countrytwang og ruskete vokal er “For Deg Tusen Ganger Til” en låt om blødende kjærlighet, med et uhyre sterkt refreng"

- NRK P3

"Dette er partyrock fra øverste hylle, en allsangvennlig festlåt med et sound som hinter om Angus Young, Green Day og Thin Lizzy med en vibe av old school Marshall gitar sound"

- Audiobalsam

"Aktuell fordi: Espen Andersen og Andreas Wallevik har levert en røff og sjangerblandende låt. Duoen har tidligere vært aktive i hip hop-kollektivet Deadbeatz. «Kaste Terningen» er en mørk sak på flere måter. Teksten, rappet på bergensk, kleber seg til minnet"

- Deichman Musikkbloggen

"Man burde danse som om ingen ser på. Du må leve i nuet og tørre å gi litt faen"

- Bergensmagasinet

bottom of page